DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20909011,07%
İstanbul
°

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sakarya VİB, 30 Adet MAN Lions Coach Yatırımının 16 Adetini Teslim Aldı
943 okunma

Sakarya VİB, 30 Adet MAN Lions Coach Yatırımının 16 Adetini Teslim Aldı

Teslimat töreninde konuşan Sakarya VİB Kooperatif Başkanı Suat Akın, MAN Lion’s Coach ile güçlerine güç kattıklarını belirterek, şunları söyledi;

ABONE OL
Nisan 20, 2023 09:48
Sakarya VİB, 30 Adet MAN Lions Coach Yatırımının 16 Adetini Teslim Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin önde gelen otobüs firmalarından Sakarya VİB, filosunu yenilemek için gerçekleştirdiği 30 adetlik MAN Lions Coach yatırımının ilk aşamasında 16 adet aracı teslim aldı. Aralarında öğretmenler günü etkinlikleri nedeniyle görevlendirilen özel tasarıma sahip araçların da bulunduğu 16 adet MAN Lions Coach, düzenlenen törenle Sakarya VİB yöneticilerine teslim edildi.

image 34

Yapılan yatırımın özellikle Sakarya VİB müşterilerinin daha konforlu ve güvenli bir yolculuk yapmalarına olanak sağlayacağı belirtildi.

Bugün teslim aldığımız 16 adet MAN Lions Coach aracımızın 14’ü 12 metre uzunluğunda, 2 tanesi de 13 metre uzunluğunda. Tamamı 49+1+1 koltuk düzenine sahip ve konforlu bir yolculuk yapmak isteyen müşterilerimiz için en uygun özelliklere sahip” dedi.

image 35

Sakarya VİB’nin yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini belirtirken, “Sakarya VİB olarak, müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Yaptığımız yatırımlarla müşterilerimize daha konforlu ve güvenli bir yolculuk imkanı sunuyoruz. Bugün teslim aldığımız 16 adet MAN Lions Coach aracımızın yanı sıra, filomuza 14 adet daha araç kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Yakın zamanda teslim alacağımız bu araçlarla filomuzu daha da güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Yenilikçi ve modern tasarımı, güvenlik ve konfor özellikleri ile dikkat çeken MAN Lions Coach araçları, Sakarya VİB filosunda müşterilerin hizmetine sunulacak. Konforlu koltukları, çift camlı panaromik camları, kablosuz internet bağlantısı, USB şarj cihazları ve ekranlı TV sistemleriyle yolculuk keyfi yaşatmayı hedefleyen araçlar, aynı zamanda güvenlik donanımları ile de dikkat çekiyor.

Ankara’daki MAN Costumer Center’da düzenlenen teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve Otobüs Satış Bölge Koordinatörü Emrah Albustanoğlu ile Sakarya VİB Kooperatif Başkanı Suat Akın ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Okumalısın!  Mitsubishi, Uygun Fiyatlı Yeni Kompakt SUV'u Xforce'u Tanıttı: İşte Özellikleri

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.