DOLAR 32,3891 0.02%
EURO 34,5841 -0.12%
ALTIN 2.378,64-0,05
BITCOIN 1950814-5,42%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

RS Otomotiv Grubu, Onarımla Ekonomiye 3 Milyar Lira Katkı Sağlıyor!
192 okunma

RS Otomotiv Grubu, Onarımla Ekonomiye 3 Milyar Lira Katkı Sağlıyor!

RS Otomotiv Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı'nın liderliğinde, parça değişimi yerine onarım felsefesiyle 2023 yılında 300 bin aracın onarımını gerçekleştirerek Türkiye ekonomisine 3 milyar liralık tasarruf sağladı.

ABONE OL
Şubat 2, 2024 15:25
RS Otomotiv Grubu, Onarımla Ekonomiye 3 Milyar Lira Katkı Sağlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

RS Otomotiv Grubu, Parça Değişimi Yerine Onarımla Tasarruf Sağlıyor

RS Otomotiv Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı’nın liderliğinde, parça değişimi yerine onarım felsefesiyle 2023 yılında 300 bin aracın onarımını gerçekleştirerek Türkiye ekonomisine 3 milyar liralık tasarruf sağladı. RS markası altında faaliyet gösteren grup, otomotiv sektöründe sunduğu geniş hizmet yelpazesiyle dikkat çekiyor.

“Met Teknik Akademi ile Teknisyen Açığını Kapatıyor”

RS Otomotiv Grubu parça değişimi yerine onarım yaparak tasarruf sağlıyor... Onarımla ekonomiye 3 milyar liralık katkı

RS Otomotiv Grubu, bünyesine kattığı Met Teknik Akademi ile sektörün ihtiyaç duyduğu teknisyen açığını kapatıyor. Grup, sektörde boyasız onarım tedarikçisi olma başarısını elde ederken, 2024 yılında edindikleri eğitim, bilgi birikimi, ve tecrübelerini özel servislerle paylaşmayı hedefliyor.

“RS Mobility ile Elektrikli Araç Sektörüne Giriş Yapıyor”

RS Otomotiv Grubu, Türkiye’de hızla artan elektrikli araç sayısına odaklanarak, RS Mobility şirketiyle elektrikli araçlarla ilgili bayilik, satış ve servis hizmetlerini bir araya getiriyor. Ünal Ünaldı, gelecekte RS Mobility çatısı altında elektrikli araç pazarına önemli bir katkı yapmayı hedefliyor.

“RS Otomotiv Grubu’nun 15 Yıllık Başarı Hikayesi”

RS Otomotiv Grubu parça değişimi yerine onarım yaparak tasarruf sağlıyor... Onarımla ekonomiye 3 milyar liralık katkı

RS Otomotiv Grubu, 2009 yılında İstanbul’da RS Servis markasıyla başlayan bir hikayeden günümüze uzanan 15 yıllık bir başarı hikayesine dönüştü. Grup, RS markası altında RS Servis, RS Oto Ekspertiz, RS Boyasız Onarım, RS Assurance gibi 9 farklı şirketle otomotiv sektöründe 360 derece hizmet veriyor.

“Türkiye Genelinde 71 Noktada Hizmet: RS Otomotiv Grubu’nun Geniş Kapsamı”

RS Otomotiv Grubu, Türkiye genelinde 60 ilde 71 noktada hizmet vererek geniş bir kapsam sunuyor. Sigorta poliçelerinden ikinci el araç analizine, boyasız göçük düzeltmeden sigorta sektörü çözümlerine kadar geniş bir hizmet yelpazesiyle müşterilerine çözümler sunan RS Otomotiv Grubu, sektördeki liderliğini sürdürüyor.

DİKKAT!
Motorine 13 Eylül Çarşamba günü 1.50 TL zam geliyor

“RS Otomotiv Grubu, Gençlere Staj İmkanı Sağlıyor”

RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, Türkiye’de gençlerin yetişmiş eleman ihtiyacına vurgu yaparak, otomotiv sektörünün gençlere büyük bir iş alanı sunduğunu ifade etti. Grup olarak kapılarını bu alanda kendini geliştirmek isteyen gençlere açık tuttuklarını belirten Ünaldı, RS Otomotiv Grubu’nun gelecek nesillere yönelik eğitim ve staj imkanlarını artırmaya odaklandığını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.