Renault, üç yeni elektrikli modelini sergiledi

Renault, üç yeni elektrikli modelini sergiledi

Renault, üç yeni elektrikli modelini sergiledi - Fransız araba üreticisi Renault, Münih IAA Mobility 2023’te yeni modellerini görücüye çıkardı. Yeni Scenic E-Tech Elektrikli modelinin dünya tanıtımını gerçekleştiren şirket, Yeni Rafale modelini de sergiledi. Gelin artık fuarda tanıtılan yeni Renault modellerine daha yakından bakalım. Renault Rafale E-Tech Renault eser gamının zirve noktasını oluşturacak yeni coupe SUV modeli Rafale, E Tech hibrit sistemi ve CMF CD platformu kullanılıyor. Araç, 200 bg E Tech hybrid güç transferi, 1.100 km sürüş menzili, 648 litre bagaj hacmi ve 984 santimetrekare ekranıyla öne çıkıyor. Yeni Renault Rafale, yakıt tüketim oranları ve teknolojisi kadar, geri dönüştürülmüş materyaller kullanan 200 bg E-Tech tam hibrit güç aktarma sistemiyle de öne çıkıyor. Model, yeni bir E-Tech 44 300 bg güç aktarma sistemiyle kendisini yüksek performanslı otomotiv dünyasında üst sıralara taşıyacak teknolojik ilerlemelerle geliştirilecek.
Renault Rafale E-Tech
Rafale modelinde, istendiğinde karartılabilen yahut aydınlatılabilen geniş solarbay panoramik cam tavan teknolojisi bulunuyor. Dört geçirgenlik modundan birini kullanarak içeri ne kadar ışık gireceğine kullanıcı karar verebiliyor. Renault Scenic E-Tech Renault Scenic büsbütün elektrikli güç aktarma sistemine kavuşuyor. İttifak tarafından geliştirilen CMF-EV platformu üzerine inşa edilen Renault Scenic E-Tech, 620 km’ye (WLTP) varan menziliyle kent içi sürüşler ve uzun seyahatler için öne çıkıyor. Yeni modelin motoru 160 kW’a (220 bg’ye eşdeğer) kadar güç sağlıyor, böylelikle araba çevik bir sürüş sunuyor. 2,78 metre uzunluğundaki aks uzaklığı, gerideki yolcular için 278 mm’lik bir diz aralığı ve 545 litrelik bagajıyla geniş bir iç hacim sunuyor.
Renault Scenic E-Tech
Grand Kangoo EV Renault, daha evvel akaryakıtlı ve dizel motor seçenekleri ile Kangoo’nun daha uzun ve 7 koltuklu olan versiyonunu ‘’Grand Kangoo’’ ismi ile tanıtmıştı. Şimdi ise Münih’te 7 koltuklu Kangoo’nun büsbütün elektrikli versiyonu olan “Grand Kangoo MESKEN tanıtıldı.