DOLAR 32,5785 0.28%
EURO 34,7517 -0.08%
ALTIN 2.492,120,32
BITCOIN %
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Renault-Nissan-Mitsubishi İttifakında değişim…
929 okunma

Renault-Nissan-Mitsubishi İttifakında değişim…

her bir ittifak şirketinin hızla değişen pazarda yenilik yapması ve dönüşmesi için işletme verimliliklerini güvence altına almasının önü açılacak.

ABONE OL
Ocak 12, 2024 23:19
Renault-Nissan-Mitsubishi İttifakında değişim…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Renault-Nissan-Mitsubishi İttifakında Yeni Dönem: Büyük Değişiklikler Kapıda”

Otomobilhaber.com – 25 Ocak 2024

“Renault Grubu ve Nissan, İttifaklarını Yeniden Şekillendirmek İçin Yeni Adımlar Atıyor”

Renault Grubu ve Nissan Motor Co., Ltd, yönetim kurullarının onayıyla Renault-Nissan-Mitsubishi ittifakını güçlendirmek ve 24 yıllık ortaklıklarını yenilemek amacıyla yeni bir döneme giriş yapıyor. İki dev otomobil şirketi, Londra’da düzenlenen toplantıda bağlayıcı bir çerçeve anlaşması imzalayarak, ittifaklarını bir üst seviyeye taşıyacak stratejileri duyurdu.

“15 Yıllık Başlangıç Dönemi: İttifakın Geleceği İçin Öngörülen Planlar”

Yapılan anlaşma, 15 yıllık bir başlangıç dönemini kapsayacak ve bu süre zarfında ittifakın öncü teknolojilerinden maksimum fayda sağlamayı hedefliyor. Düzenleyici onaylar dahil olmak üzere belirli koşullara tabi olan anlaşmanın, 2023’ün dördüncü çeyreğinde tamamlanması bekleniyor. Bu süreçte ittifakın, hızla değişen otomotiv pazarında inovasyon yapması ve dönüşmesi için işletme verimliliğini güçlendirmesi planlanıyor.

“Yönetimde ve Oy Haklarında Yenilik: Fransız Devleti’nin Renault Grubu’ndaki Rolü Değişiyor”

Yeni düzenlemelerle birlikte, Renault Grubu ile Fransız Devleti arasındaki hissedarlık yönetim sözleşmesi feshedilecek. Bu adım, Fransız Devleti’nin Renault Grubu’ndaki oy haklarını daha özgürce kullanabilmesine olanak tanıyacak. Ayrıca, Renault Grubu ve Nissan, karşılıklı olarak birbirlerinin yönetim kurullarına iki temsilci adayı gösterme hakkına sahip olacaklar, bu da ittifakın yönetiminde daha fazla iş birliğini beraberinde getirecek.

Detaylı bilgiler ve gelişmeler için Otomobilhaber.com’u takip etmeye devam edin.

Okumalısın!  Efsane Alpine 7 milyonluk fiyatıyla Türkiye'de

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.