DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2073272-1,25%
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Peugeot E-Traveller satışa sunuldu!
680 okunma

Peugeot E-Traveller satışa sunuldu!

Daha verimli, daha konforlu, daha güvenli ve daha zarif olan yeni PEUGEOT E-TRAVELLER, profesyonel kullanıcıların 0 emisyonlu ulaşım gereksinimlerini karşılamak için yollara çıkıyor.

ABONE OL
Şubat 13, 2024 03:32
Peugeot E-Traveller satışa sunuldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha verimli, daha konforlu, daha güvenli ve daha zarif olan yeni PEUGEOT E-TRAVELLER, profesyonel kullanıcıların 0 emisyonlu ulaşım gereksinimlerini karşılamak için yollara çıkıyor.

Daha verimli, daha konforlu, daha güvenli ve daha zarif olan yeni PEUGEOT E-TRAVELLER, profesyonel kullanıcıların 0 emisyonlu ulaşım gereksinimlerini karşılamak için yollara çıkıyor.

Yenilikçi ve şık yeni tasarımıyla “Göz Alıcı”, konfor ve güvenlik açısından en iyi teknolojileri sunarak “Duygu” dolu ve 0 emisyonlu seyahat sağlayan 2 batarya tipi ve 350 km’ye kadar menziliyle de “Mükemmel” olan yeni PEUGEOT E-TRAVELLER, uzun yolculuklarda çok sayıda yolcuyu ve yükünü rahatça taşıyabilecek bir araç arayan tüm profesyonel müşteriler için ideal bir yol arkadaşı olmayı sürdürüyor.
canlı casino 2024
Neuer Peugeot e-Traveller (2020): Testfahrt | autozeitung.de

4,98 metrelik “Standart” ve 5,33 metrelik “Uzun” olmak üzere iki gövde uzunluğunda üretilen yeni E-TRAVELLER; 1,90 metrelik yüksekliği ile de çoğu kapalı otoparka rahatlıkla giriş yapabiliyor.

PEUGEOT’nun yenilediği E-TRAVELLER, profesyonel yolcu taşımacılığına yönelik, her biri üst düzey konfor seviyesi sunan, versiyona bağlı olarak 5 ile 9 arasında değişen koltuk seçenekleriyle üretiliyor.

Peugeot e-Traveller und e-Expert: Groß und elektrisch

VIP donanım seviyesi, lüks iç mekân ambiyansı, üç bölgeli klima, karartılmış cam tavan gibi donanımları ile birbirine bakan 4 bağımsız koltuk düzeniyle salon konfigürasyonu sunuyor. E-TRAVELLER’in, kızaklı ve çıkarılabilir koltukları, 2. koltuk sırasındaki rafları, entegre perdeleri ve çok daha fazlasıyla, son derece işlevsel ve pratik bir yapı ortaya koyuyor.

Ayrıca, tutuşun zayıf olduğu kum, çamur, kar vb. zeminlere yönelik, güçlendirilmiş bir çekiş sistemi olan Eğim İniş Kontrol Sistemi ile Advanced Grip Control sayesinde, açık hava etkinlikleri için de harika bir yol arkadaşı olarak öne çıkıyor.

Yenilenen modelin bir de E-EXPERT Combi Van versiyonu bulunuyor. Bu versiyon, 9 koltuğa kadar iç mekânıyla günlük ulaşım için tasarlandı ve optimize edilmiş pratiklik sunuyor. Tüm yeni E-TRAVELLER versiyonlarının ortak noktası, zemin altında konumlandırılan bataryası sayesinde iç mekân genişliğinden ödün verilmemesi.

Okumalısın!  Volvo hangi ülkenin markası, nerede üretiliyor?

Yeni E-TRAVELLER, konfigürasyona bağlı olarak 9 kişiye kadar kullanımda 1.500 litre, 5 kişiye kadar kullanımda 3.000 litre ve hatta 2 veya 3 kişi kullanımda 4.900 litreye kadar kargo alanı sunabiliyor. Yeni E-TRAVELLER, güçlü donanımlarına ek olarak daha kullanıcı dostu bir yapı sunarak güvenlik ve verimlilik standartlarını bir adım daha ileriye taşıyor.

Peugeot e-Traveller und e-Expert: Groß und elektrisch

Göz Alıcı detaylarda tazelik

Konu, yolcu taşıma olduğunda yeni E-TRAVELLER her zamankinden daha şık ve konforlu bir ulaşım garantisi veriyor.

•           Yeniden tasarlanan ön cephe: E-TRAVELLER, merkezinde markanın yeni logosunun yer aldığı yeni bir ızgara tasarımına ek olarak yeni tam LED farlar, ikonik 3 pençeli PEUGEOT imzası ve aerodinamik açıdan optimize edilmiş yeni bir ön tampon sayesinde, PEUGEOT ürün gamının yeni ön görünümünü benimsiyor.

•           Yepyeni ön konsol: Dijital gösterge paneli ve geniş merkezi dokunmatik ekran, günlük kullanımda gelişmiş güvenlik ve konfor seviyesi sunuyor. Yeni direksiyon, isteğe bağlı olarak ısıtma işlevi ile donatılabiliyor. Özellikle ön konsolun üst kısmında ve orta konsolda hem daha büyük hem de daha fazla saklama alanları yer alıyor. Ayrıca ön konsol, pratik ve kompakt yeni e-Toggle vites tasarımı ile sunuluyor.

•           Koltuklar, yeni kumaş veya versiyona bağlı olarak delikli deri ve yan panellerdeki yeni Liquid Palladium renkli kaplama ile iç mekân çok daha yüksek bir kalite algısı oluşturuyor.

İleri teknoloji ile daha fazla konfor ve güvenlik

Peugeot e-Traveller Test 2024 | Konfigurator & Preise | carwow.de

PEUGEOT E-TRAVELLER, yeni donanımlarıyla sürücü ve yolcuların günlük konfor ve güvenliğini artırıyor. Tüm yeni E-TRAVELLER versiyonları standart olarak yeni 10 inçlik tamamen dijital renkli gösterge paneli ile donatılıyor.

Dijital gösterge paneli, navigasyon, enerji akışı gibi temel bilgileri optimize edilmiş ve kişiselleştirilebilir bir şekilde gösteriyor. Yeni E-TRAVELLER, ses sistemini ve bağlı navigasyonu kontrol etmek üzere standart olarak yeni bir 10 inçlik HD merkezi dokunmatik ekranla donatılıyor.

Okumalısın!  Pininfarina B95 Speedster: Elektrikli Araba Dünyasının Yeni Gözdesi

“OK PEUGEOT” sesli asistan, tam konfor için temel işlevleri doğal dilde kontrol etme olanağı tanıyor. Sürücü Yorgunluk Uyarısı, Gelişmiş Trafik İşareti Tanımlama Sistemi, Şerit Takip Asistanı, yaya ve bisikletli algılama işleviyle Acil Durum Güvenlik Freni ve Hız Sınırlayıcı gibi, kapsamlı sürüş destek sistemleri, sürüş güvenliğini ve konforunu destekliyor.

E-TRAVELLER, bu yeni modelde Adaptif Hız Sabitleme Asistanı ile daha da geliştirilen çok sayıda sürüş destek sistemlerinden yararlanıyor.

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.