DOLAR 32,5311 0.25%
EURO 34,8657 0.34%
ALTIN 2.429,12-0,38
BITCOIN 2036095-2,44%
İstanbul
13°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Petlas, Münih’te yeni kış lastiklerini tanıttı
563 okunma

Petlas, Münih’te yeni kış lastiklerini tanıttı

Türkiye lastik kesiminin önde gelen markalarından Petlas, Münih'te düzenlenen IAA Mobility Fuarı'nda yeni kış lastiklerini tanıttı.

ABONE OL
Eylül 16, 2023 12:54
Petlas, Münih’te yeni kış lastiklerini tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye lastik kesiminin önde gelen markalarından Petlas, Münih’te düzenlenen IAA Mobility Fuarı’nda yeni kış lastiklerini tanıttı.

Petlas, yeni kış lastiklerini Münih'teki IAA Mobility Fuarı'nda tanıttı -  Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri, Rize haber

Markadan yapılan açıklamaya nazaran, araba sanayisinde milletlerarası arenada büyük bir değere sahip olan Almanya Milletlerarası Araba Fuarı’ndaki (IAA Mobility) standında yurt içi ve yurt dışından ziyaretçilerini ağırladı. Fuarda son teknoloji ile tasarladığı SnowMaster 2 ve SnowMaster 2 Sport’u ziyaretçilerine tanıtan marka, ayrıyeten yeni kuşak lastikleri olan Multi Action PT565 ve VELOXSPORT PT741’i de sergiledi.

Petlas, Münih'te yeni kış lastiklerini tanıttı - Haberler

Açıklamada görüşlerine yer verilen AKO Küme İdare Şurası Üyesi Abdulkadir Özcan, fuarların firmalara her manada büyük bir yarar sağladığını aktararak şu bilgileri paylaştı:

“IAA Mobility Fuarı üzere büyük ve itibarlı etkinliklere katılmak, markamızın küresel ölçekte daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlıyor. Ayrıyeten, bölümdeki yenilikleri yakından takip etme ve memleketler arası iş ortaklarıyla direkt irtibat kurma fırsatı buluyoruz. Bu türlü büyük bir aktiflikte yeni kış lastiklerimiz SnowMaster 2 ve SnowMaster 2 Sport’u ziyaretçilerle buluşturarak, eserlerimizin kalitesini ve inovasyon kabiliyetimizi tüm dünyaya gösterme imkanı bulduk. Bu kapsamda fuarın, markamız için epeyce verimli geçtiğini ve birçok olumlu geri dönüş aldığımızı söyleyebilirim.”

DİKKAT!
TOGG İhracatında Patlama: Yükselen Trendler

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.