DOLAR 32,3786 -0.2%
EURO 34,8203 0.16%
ALTIN 2.438,490,01
BITCOIN 2033068-1,76%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Otomotivde Performans Yarışı: Türkiye’nin Büyük Grupları Karşılaştırıldı
87 okunma

Otomotivde Performans Yarışı: Türkiye’nin Büyük Grupları Karşılaştırıldı

Mart ve İlk 3 Ay Performansı PSA'nın bünyesine girdikten sonra adı 'Stellantis Türkiye' olarak değişen firma, 4 markayı bünyesinde barındırarak hem mart ayında hem de ilk 3 ayda liderlik koltuğunda yer aldı.

ABONE OL
Nisan 15, 2024 10:43
Otomotivde Performans Yarışı: Türkiye’nin Büyük Grupları Karşılaştırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Stellantis Türkiye Liderliği: Mart ve İlk 3 Ay Performansı PSA’nın bünyesine girdikten sonra adı ‘Stellantis Türkiye’ olarak değişen firma, 4 markayı bünyesinde barındırarak hem mart ayında hem de ilk 3 ayda liderlik koltuğunda yer aldı. Bu performans, sektördeki güçlü konumunu bir kez daha ortaya koydu.

Otomotivde Performans Yarışı: Türkiye'nin Büyük Grupları Karşılaştırıldı

Otomotivde Performans Yarışı: Türkiye’nin Büyük Grupları Karşılaştırıldı

Oyak Grubu’nun Yükselişi: 2 Markayla İkinci Sırada Oyak Grubu, 2 markayla liderliğe yakın bir performans sergileyerek ikinci sırada yer aldı. Üstelik, grup içerisine yeni katılan bir markanın olması, gelecek dönemde daha da yükselmesini sağlayabilir.

Tofaş’ın Zorlu Dönemi: Fiat Markasındaki Kayıplar Tofaş, Türkiye’nin en büyük otomotiv grupları arasında 5 markaya sahip olmasına rağmen, Fiat markasındaki kayıplar nedeniyle üçüncü sırada yer aldı. Bu durum, şirketin gelecek stratejilerini gözden geçirmesini gerektirebilir.

Diğer Büyük Grupların Performansı: Sıralama ve Beklentiler Doğuş Grubu 7 markayla dördüncü sırada yer alırken, ALJ Grubu ve Doğan Grubu da sırasıyla beşinci ve altıncı sıralarda kendilerine yer buldu. Borusan ise 4 markayla yedinci sırada yer alarak performansını gösterdi.

Bu sıralama, otomotiv sektöründe rekabetin ne kadar yoğun olduğunu ve her grup için önümüzdeki dönemde hangi stratejilerin izleneceğini gösteriyor. Detaylı bilgiler ve güncel gelişmeler için Ankarahaberler.com’u takip etmeye devam edin.

DİKKAT!
Elektrikli Dacia Sandero'nun Ne Zaman Geleceği Açıklandı

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.