DOLAR 32,5758 0.1%
EURO 35,0251 0.52%
ALTIN 2.432,350,40
BITCOIN 2085569-3,86%
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Martı CEO’sundan erişim engeli açıklaması
649 okunma

Martı CEO’sundan erişim engeli açıklaması

Öktem, halka açılma süreci ile ilgili temaslar sağlamak için New York Borsası’na gittiği ve Türk bayraklarıyla karşılandığı gün bu erişim engeli kararıyla karşılaştıklarını söyledi.

ABONE OL
Ocak 12, 2024 23:31
Martı CEO’sundan erişim engeli açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Martı CEO’sundan Erişim Engeli Kararına İtiraz: ‘Türk Adaletine Güveniyoruz'”

Otomobilhaber.com – 22 Şubat 2024

1. “Martı CEO’su Oğuz Alper Öktem: Erişim Engeli Kararına Karşı Hukuki Mücadeleye Hazırız”

Martı’nın CEO’su Oğuz Alper Öktem, İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin ‘Martı TAG’ ve ‘Martı Motosiklet’ uygulamalarına getirdiği erişim engeli kararına karşı açıklamalarda bulundu. Öktem, şirketin halka açılma süreciyle ilgili New York Borsası’ndaki temasları sırasında alınan bu karara itiraz edeceklerini belirtti.

2. “New York Borsası’nda Türk Bayraklarıyla Karşılandık, Ancak Erişim Engeli İle Karşılaştık”

Oğuz Alper Öktem, Martı’nın halka açılma süreciyle ilgili olarak New York Borsası’nda önemli temaslar gerçekleştirdiklerini ve bu sırada İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin erişim engeli kararıyla karşılaştıklarını ifade etti. Öktem, Türk bayraklarıyla karşılandıkları bu gurur verici anın, erişim engeli kararı nedeniyle gölgelendiğini dile getirdi.

3. “İtiraz Süreci Başlıyor: Türk Adaletine Güveniyoruz”

Martı CEO’su, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu’nun açtığı davada çıkan erişim engeli kararına itiraz edeceklerini açıkladı. Öktem, “Türk adaletine güveniyoruz. İnşallah istediğimiz gibi olacak” şeklinde konuşarak, şirketin bu hukuki mücadelede haklılığını kanıtlamaya kararlı olduğunu vurguladı.

Okumalısın!  Volkswagen Trinity, Tesla'ya rakip olmak için gün sayıyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.