Formula 1 Yayın Hakları: beIN SPORTS’ta Yeni Bir Dönem Başlıyor

Formula 1 tutkunları için heyecan verici bir haber var! Yeni sezon, 2 Mart Cumartesi günü Bahreyn Grand Prix ile başlıyor ve bu sezonun yayın hakları 10 yıl boyunca beIN SPORTS'ta olacak. Ancak, bu değişiklikle birlikte anlatım ekibinde bazı değişiklikler de yaşanacak.

Formula 1 tutkunları için heyecan verici bir haber var! Yeni sezon, 2 Mart Cumartesi günü Bahreyn Grand Prix ile başlıyor ve bu sezonun yayın hakları 10 yıl boyunca beIN SPORTS'ta olacak. Ancak, bu değişiklikle birlikte anlatım ekibinde bazı değişiklikler de yaşanacak. beIN Media Group'un Türkiye ve MENA bölgesi için 10 yıllık yayın haklarını satın almasıyla birlikte, Formula 1 yayınlarını artık beIN SPORTS'tan takip edeceğiz. Ancak, uzun yıllardır Formula 1 yarışlarını anlatan Serhan Acar bu ekipte yer almayacak. Serhan Acar, beIN SPORTS ile yapılan görüşmelerin ardından yayın ekibiyle anlaşamadığını belirtti. Ancak, kendisi farklı içerikler ve programlarla Formula 1 tutkunlarıyla buluşmayı hedeflediğini açıkladı. Bu değişiklikle birlikte beIN SPORTS'ta Formula 1 yayınlarını üstlenecek isimler Uygar Karaca ve Jason Tahincioğlu olacak. Yeni sezonda bu isimlerle birlikte Formula 1 heyecanını doyasıya yaşamaya devam edeceğiz.
Formula 1'in Türkiye'deki yayın ekipleri ve yayın yaptığı kanalların tarihsel bir bakışı: 1995-1997 – Cine5 1998-2004 – NTV 2005-2008 – CNN Türk 2009-2011 – TRT 2012-2014 – Smart Spor 2015 – Tivibu & Lig TV 2016 – Smart Spor 2017-2023 – S Sport 2024 - beIN SPORTS Formula 1'in yayın hakları artık beIN SPORTS'ta ve yeni yayın ekibi şu şekilde:
  • F1 kadrosu: Uygar Karaca ve Jason Tahincioğlu
  • F2, F3, F1 Academy ve Porsche Cup: Kerem Korkmaz, Kaan Demirel ve Can Çarpıcı
  • Yarış Önü / Sonu (Start Line ve Finish Line): Gökhan Telkenar ve Korhan Şavran
Bu değişimle birlikte, Türkiye'deki Formula 1 yayınlarında yeni yüzler ve seslerle tanışacağız. Takımın heyecanını ve profesyonelliğini görmek için sabırsızlanıyoruz!
Formula 1'in yayın haklarının beIN SPORTS'a geçmesiyle birlikte değişiklikler yaşanıyor. Serhan Acar'ın ayrılığı üzse de, yeni isimlerle Formula 1'in keyfini çıkarmaya devam edeceğiz. Yayın haklarının beIN SPORTS'ta olması, Türkiye'deki Formula 1 tutkunları için daha geniş bir yayın ve izleme deneyimi sunabilir.