Fiat Doblo Fiyatları Zamlandı, İşte Güncel Fiyatlar

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye lansmanı gerçekleştirilen ve ülkemizde satışa sunulan ithal Fiat Doblo'ya zam geldi. İşte güncel fiyatlar...

Türkiye'de satışa sunulan Fiat Doblo'ya kısa bir süre içinde zam geldi. İthal edilen Doblo'nun fiyatlarına yapılan zam, tüketicileri üzdü. İşte yeni fiyatlar...

Ticari ve binek amaçlı tercih edilen Fiat Doblo, Türkiye'de uygun fiyatıyla dikkat çekiyordu. Ancak son zam haberleri tüketicileri hayal kırıklığına uğrattı. İspanya'da üretilen yeni nesil Doblo, Türkiye pazarında da büyük ilgi görmüş ve satışa sunulmuştu. Ancak sadece iki hafta sonra yapılan zam, fiyatların yükselmesine neden oldu.

Güncel Fiat Doblo Fiyatları - Haziran 2023

Yeni nesil Fiat Doblo, sportif tasarımı ve şık detaylarıyla dikkat çekiyor. Yeni logoya sahip olan araç, modern görünümlü farlarla donatılmış kapalı bir ızgara yapısına sahip. Arka kısımda ise dikey olarak yerleştirilen aydınlatmalar ve açılabilen arka cam gibi özellikler bulunuyor.

İç tasarımda ise kullanışlı detaylar dikkat çekiyor. 8 inç dokunmatik bilgi-eğlence ekranı, navigasyon, Apple CarPlay ve Android Auto desteği sunuyor. Ayrıca "Magic Top" adı verilen panoramik cam tavan, gökyüzünü izlemeye ve ekstra saklama alanı sağlamaya imkan tanıyor.

Fiat Doblo, üç farklı motor seçeneğiyle sunuluyor. 100 hp ve 130 hp benzinli motor seçeneklerinin yanı sıra 100 kW elektrik motoruyla da tercih edilebiliyor. Yeni nesil Doblo, yüksek taşıma kapasitesiyle de dikkat çekiyor.

Yeni Fiat Doblo, "Cargo" ve "Combi" olarak adlandırılan gövde seçenekleriyle yakında satışa sunulacak. Ancak zam haberleri, tüketicilerin beklentilerini olumsuz yönde etkiledi.