DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2069994-1,59%
İstanbul
°

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elektrikli Araç Piyasası: Fiyat Savaşları ve Stellantis CEO’sundan Çarpıcı Açıklamalar
257 okunma

Elektrikli Araç Piyasası: Fiyat Savaşları ve Stellantis CEO’sundan Çarpıcı Açıklamalar

Elektrikli araç piyasası, Stellantis Grubu'nun CEO'su Carlos Tavares'in çarpıcı açıklamalarıyla sallanıyor. 15 markayı bünyesinde barındıran şirketin lideri, adını zikretmese de Tesla'yı göndererek, elektrikli otomobillerdeki indirim savaşlarına dikkat çekti.

ABONE OL
Ocak 30, 2024 12:28
Elektrikli Araç Piyasası: Fiyat Savaşları ve Stellantis CEO’sundan Çarpıcı Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Stellantis CEO’su Uyarıyor: Elektrikli Araçlarda Fiyat Savaşları Tehlikesi

Elektrikli araç piyasası, Stellantis Grubu’nun CEO’su Carlos Tavares’in çarpıcı açıklamalarıyla sallanıyor. 15 markayı bünyesinde barındıran şirketin lideri, adını zikretmese de Tesla’yı göndererek, elektrikli otomobillerdeki indirim savaşlarına dikkat çekti. Tavares, agresif fiyat indirimlerinin şirketin kârlılığına zarar verebileceği uyarısında bulundu.

Pazardaki Değişim ve Kâr Güvencesi: Stellantis Grubu’nun Stratejisi

Carlos Tavares, şirketin endüstrideki en kârlı şirketlerden biri olmasının, fiyat düşüşlerinden korunmuş bir konumda olduğunu vurguladı. Ancak, diğer otomobil üreticilerinin agresif fiyat politikaları izlemesi durumunda, müşterilerin satın alma tercihlerinin değişebileceğine dikkat çekti. Tavares, maliyet gerçeklerini göz ardı edip fiyatları düşüren şirketlerin, sektörü zor duruma sokabileceğini ve “kan gölüne dönebileceğini” söyledi.


Carlos Tavares’in elektrikli araç fiyatlarına dair uyarıları ve sektördeki değişimle ilgili detaylar için otomobilhaber.com’u takip etmeye devam edin. Elektrikli araç piyasasındaki gelişmeler ve fiyat politikalarındaki değişimlerle ilgili tüm haberleri sizlere sunmaya devam ediyoruz

Okumalısın!  Togg kredilerinde faiz oranları yükseltildi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.