DOLAR 32,2771 0.04%
EURO 34,9790 -0.02%
ALTIN 2.455,330,38
BITCOIN 20145171,01%
İstanbul
19°

AÇIK

17:01

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

BYD, Münih Araba Fuarı’nda Yeniliklerini Sergileyecek

BYD, Münih Araba Fuarı’nda Yeniliklerini Sergileyecek

Elektrikli araç ve batarya üreticisi BYD, 5-10 Eylül arasında gerçekleştirilecek IAA Mobility Münih Otomobil Fuarı'nda yeni modellerini sergileyecek.

ABONE OL
Ağustos 28, 2023 12:12
BYD, Münih Araba Fuarı’nda Yeniliklerini Sergileyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elektrikli araç ve batarya üreticisi BYD, 5-10 Eylül ortasında gerçekleştirilecek IAA Mobility Münih Araba Fuarı’nda yeniliklerini sergilemeye hazırlanıyor.

Bu yılın son çeyreğinde Türkiye pazarında da satışa başlayacak olan BYD, Münih’te yeni modellerini araba severlerle buluştururken, elektrikli araba teknolojisinde geldiği son noktayı da gözler önüne serecek.

Almanya’da gerçekleştirilecek fuarda D segmenti sedan modeli BYD Seal ve D segmenti SUV modeli BYD Seal U modellerinin yanı sıra E segmenti sedan BYD Han, E segmenti SUV BYD Tang, C segmenti hatchback BYD Dolphin ve C segmenti SUV BYD Atto 3 fuar alanında beğeniye sunulacak.

New BYD Seal

BYD’den Almanya’da Avrupa prömiyeri

BYD, son olarak eser gamına eklediği BYD Seal U modelinin Avrupa prömiyerini IAA Mobility Fuarı’nda gerçekleştirecek. Yüksek düzeyde güvenlik, konfor ve işlevsel özellikleri, şık bir dizaynla kombine eden BYD Seal U, BYD Seal sedan modeli üzere markanın okyanustan ilham alan tasarım lisanını yansıtıyor. BYD Seal U, 420 km menzil sunan 71.8 kWh ve 500 km menzil sunan 87 kWh BYD Blade Batarya seçeneklerine sahip olacak.

Fuarda Avrupalı müşterilerle tanıştırılacak bir öbür yenilik ise D sedan segmentindeki temsilcisi BYD Seal olacak. Akıcı ve sportif dizaynıyla dikkat çeken araba, itibarlı iF Eser Tasarım Ödülü’nün de sahibi.

BYD Seal to go on sale in UK: New electric saloon with 354-mile range | CAR  Magazine

Tam elektrikli BYD Seal de, sportif sınırlarıyla markanın Ocean X tasarım lisanını yansıtıyor. BYD’nin gövdeyi ve Blade Bataryayı entegre eden son CTB(Cell-to-Body) teknolojisiyle sunulan BYD SEAL, üstün bir rijitliğe de sahip. BYD Seal tıpkı vakitte BYD’nin son iTAC (Intelligent Torque Adaption Control) teknolojisi sayesinde üstün güvenlik performansı ve istikrar sunuyor.

DİKKAT!
2023 Ulusal Yarışma Takvimi Yayınlandı

WLTP ortalama ölçümlerine nazaran 570 kilometre menzile sahip olan BYD Seal, 82.5 kWh BYD Blade Batarya ile sunulacak. BYD Seal ayrıyeten 230 kW geriden itişli ve 390 kW dört çeker sürüşlü versiyonlarla tercih edilebilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.