DOLAR 32,5975 0.37%
EURO 34,7974 0.17%
ALTIN 2.496,240,49
BITCOIN 20989545,19%
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BMW XM Label Red – En Güçlü BMW M Modeli

ABONE OL
1

BEĞENDİM

ABONE OL

BMW M GmbH, ilk elektrikli yüksek performanslı aracının daha da güçlü ve daha özel bir versiyonunu tanıttı. 2024 BMW XM Label Red, M HYBRID motoru ile ek güç ve benzersiz tasarım vurgularını birleştirerek, olağanüstü performans yeteneklerini açıkça duyuran bir araçtır. Maksimum sistem çıkış gücü 738 beygir olan BMW XM Label Red, basitçe yapılmış en güçlü BMW M yol aracıdır.

BMW XM Label Red, Nisan 2023’te Auto Shanghai uluslararası motor fuarında dünya prömiyerini yapacak. Üretim, Güney Karolina’daki BMW Group Spartanburg tesisi’nde Ağustos 2023’te başlayacak.

M HYBRID motor sistemi ile muhteşem güç

image 16

BMW XM Label Red’in M HYBRID sistemi, BMW M’nin yüksek performanslı modellerinde elektrifikasyonun faydalarını açıkça gösterir. Elektrikli motor ve V8 motorun sorunsuz etkileşimi, anlık güç üretimi sağlar ve en yüksek devirlere kadar devam eder. Bu yanma motoru ve elektrikli motor kombinasyonu, bu yıl Kuzey Amerika IMSA serisinde 24 Saat Daytona yarışında ilk kez tanıtılan yeni BMW M Hybrid V8 dayanıklılık yarış aracında bulunan güç aktarma organına benzer ve 2024 Le Mans 24 Saat yarışına kadar etkinliklerde yarışacaktır.

Maksimum sistem çıkış gücü 738 beygir olan BMW XM Label Red, standart BMW XM’e göre 94 beygir daha fazla güç sağlar. Toplam sistem torku 148 lb-ft artarak 738 lb-ft seviyesine çıkmıştır. Güç, M xDrive dört tekerlekten çekiş sistemi tarafından yola iletilir. Model özel şasi teknolojisi ve hızlı tepkili, yüksek hassasiyetli güç aktarma ve şasi kontrolleri ile birlikte, BMW XM Label Red, tamamen yeni seviyelerde güç ve çeviklik sunan benzersiz bir performans deneyimi sağlar.

M TwinPower Turbo teknolojisi ve klasik yüksek devirli karakter

BMW XM Label Red’in M HYBRID sistemi, elektrifikasyonun yararlarını M TwinPower Turbo teknolojisi ile yüksek devirli 8 silindirli yanma motorunun geleneksel özellikleriyle birleştirir. V8’in en son nesli, son derece hızlı güç dağılımı, artırılmış verimlilik ve minimize edilmiş emisyonlar sunuyor.

Okumalısın!  BMW, Hayranlarının Rüyalarını Süsleyecek Elektrikli SUV iX2'yi Tanıttı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.