DOLAR 32,5979 0.24%
EURO 34,8122 0.41%
ALTIN 2.420,69-0,49
BITCOIN 21562050,32%
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Varank’tan TOGG açıklaması:
634 okunma

Bakan Varank’tan TOGG açıklaması:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Büyük bir heyecan var. Gerçekten TOGG tüm Türkiye'de heyecan oluşturan proje.

ABONE OL
Nisan 25, 2023 13:42
Bakan Varank’tan TOGG açıklaması:
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Varank’tan TOGG açıklaması:

Türkiye’nin yerli aracı TOGG’da ilk teslimat bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gerçekleşiyor. Öncesinde Ankara’daki TOGG deneyim merkezinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TOGG CEO’su Gürcan Karakaş incelemelerde bulundu. Bakan Varank, CNN TÜRK ekibinden Nisan Korkmaz’ın sorularını yanıtladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Büyük bir heyecan var. Gerçekten TOGG tüm Türkiye’de heyecan oluşturan proje. İlk günden itibaren 7’den 77’ye vatandaşlarımızın ilgisini çeken bir proje. Zaten bu işin ne kadar sahiplenildiğini ön sipariş rakamlarında da görebiliyoruz. Uygulamadan 177 bin sipariş Avrupa’da ilk.

TOGG değişen, dönüşen otomotiv endüstrisinde farklılıkları ortaya koyan bir proje. Bunlar sizin hayatınızın bir parçası olacak. Bütün planlamayı da arkadaşlar ona göre yapıyorlar. Biz de bugün geldik. Hem Sayın Cumhurbaşkanımıza teslim edilecek araçlarla ilgili görüşmemizi yapacağız ama aynı zamanda da bu heyecanı yaşamak istedi” dedi.

Okumalısın!  İşte Türkiye'nin en çok satan SUV modelleri...

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.