Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. yarışı olan 41. Kocaeli Rallisi, heyecan dolu anlara sahne oldu. Kocaeli Otomobil Spor Kulübü (KOSK) tarafından TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenen bu organizasyonda, toplam 55 pilot, otomobillerinin aydınlattığı 3,5 kilometrelik parkurda en kısa süreyi elde etmek için kıyasıya bir mücadele verdi.
En İyi Süreyi Kim Elde Etti?
Yarışta Buğra Banaz-Gürol Onur Ahıskalı ikilisi, 02:28.20‘lik süreyle etabı en hızlı tamamlayan ekip olarak dikkat çekti. Bu ikiliyi, 02:30.40‘lık süreyle Volkan Işık-Levent Gür ekibi takip etti. Kerem Kazaz ve yardımcı pilotu Corentin Silvestre, 02:30.70 ile en iyi üçüncü süreyi elde ederek yarışa damgasını vurdular.
Yarışların Devamı
Tüm heyecanı ve rekabeti içinde barındıran Kocaeli Rallisi’nin yarışları, yarın sona erecek. Bu etapta elde edilen başarılar, şampiyonanın genel sıralamasını da etkileyecek gibi görünüyor.
Kocaeli Rallisi, motorsporları tutkunları için adeta bir festival havasında geçiyor. Katılımcıların sergilediği performans ve azim, otomobil sporlarına olan ilgiyi daha da artırıyor.
Özellikle Buğra Banaz ve Gürol Onur Ahıskalı ikilisinin en iyi süreyi elde etmesi, yarışın heyecanını katlayan bir durum. Gelecek günlerdeki etaplar da büyük merakla bekleniyor. Umarım tüm pilotlar güvenli bir şekilde yarışlarını tamamlar!
GÜNCEL
29 gün önceGÜNCEL
29 gün önceGÜNCEL
16 Ocak 2025BİLGİ REHBERİ
16 Ocak 2025GÜNCEL
16 Ocak 2025ELEKTRİKLİ OTOMOBİL
16 Ocak 2025MARKALAR
16 Ocak 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.